2parale – Locul unde toata lumea castiga?

Ce este 2Parale? Este un concept nou pe piata romaneasca, o retea unde se intalnesc afacerile ce-si desfasoara activitatea online si cei care vor sa aiba un venit suplimentar din traficul site-urilor personale. 2parale este primul site profesional de marketing afiliat din Romania.

De ce toata lumea are de castigat din acest sistem?

  • Cei care conduc afaceri online (advertiser) nu-si mai bat capul cu promovarea produselor si serviciilor, acest lucru fiind sarcina partenerilor in reteaua 2parale(afiliati). Ei platesc numai daca ce traficul trimis de afiliati se converteste intr-o vanzare sau un potential client. Deci o oportunitate cu risc 0 pentru advertiser, nu-i asa?
  • Afiliatii castiga un comision din vanzarile trimise si pot construi o adevarata cariera de acasa. Ei nu trebuie sa se ocupe de toate probleme de care se izbeste o afacere obisnuita (depozitarea produselor, trimitere, facturi, samd). Orice vanzare referita aduce bani fara bataie de cap.
  • 2parale pentru ca organizeaza acest sistem si lucreaza non stop pentru a face toata lumea multumita, castiga un comision din depozitul advertiser-ului.

Inca nu e foarte clar? Urmariti video-ul de mai jos:

De ce ar trebui sa te inscrii chiar acum in reteaua 2parale?

Pentru firme care isi desfasoara activitatea online:

  1. Rezultate garantate – advertiserii platesc doar atunci cand vizitatorul trimis de un afiliat cumpara sau se inscrie pentru a beneficia de serviciile oferite
  2. Mai multa expunere – afiliatii promoveaza afacerea online 7 zile pe saptamana, 24 de ore din 24. Mai multi oameni vor constientiza brand-ul creat de advertiser si practic, acest lucru se face cu un buget de 0 lei. Advertiser-ul plateste doar atunci cand vinde un produs.
  3. Mai multe vanzari – nu e de mirare ca afacerile online devin cele mai profitabile afaceri. Marketing-ul afacerii tale este acum facut de o armate de oameni pe care ii platesti doar pentru rezultatele obtinute. Destul de convenabil, nu-i asa?

Inscrie-te acum pe 2parale.ro si profita de o armata de afiliati gata sa te promoveze!

Pentru cei care isi doresc un venit suplimentar muncind de acasa:

  1. Faci bani de acasa – nu ti-ar placea sa stai acasa toata ziua cu familia si sa castigi bani? Tot ce ai de facut este sa iti pornesti propriu site, sa vorbesti despre pasiunile tale si sa castigi bani promovand afacerile altora pe site-ul tau. Nimic mai simplu…
  2. Un venit suplimentar - nu-ti ajunge salariul? Vrei poate intr-o buna zi sa renunti la job, sefi stresanti si salariu de nimic? 2parale iti ofera exact asta…
  3. Nu ai nevoie de firma – poti profita din plin promovand afacerile altora. Poti promova produse de Altex sau Miniprix.. si castigi bani pentru fiecare vanzare. Nu ai nevoie sa arunci mii de euro pentru a-ti deschide un magazin propriu. Tot ce ai de facut este sa conectezi oamenii interesati de un anumit produs cu magazinul care-l ofera.

Inscrie-te acum pe 2parale ca afiliat si incepe sa castigi bani de acasa

Cateva statistici interesante furnizate de 2parale:

> 2.245 de lei intr-o singura vanzare – acesta este comisionul record incasat de un afiliat din reteaua 2parale.

> desi la inceput, 3.000.000 de lei au fost platite afiliatilor pana acum de 2parale

 

0 comments… add one

Leave a Comment

Previous Post: